Video: Litmasen tähdittämässä tähdistöottelussa nähtiin upeita maaleja

Jari Litmasen ottelutahti on nykyään tiukempi kuin aktiiviaikoinaan, sillä hän käy jatkuvasti pelaamassa hyväntekeväisyysotteluissa. Tällä kertaa paremmuudesta mittelivät Luis Figon ja Fabio Cannavaron joukkueet. Litmasen tähdittämä Cannavaron joukkue oli odotetusti parempi ja se vei pisteet kotiin lukemin 8-5. Maaleja Litmanen ei tällä kertaa tehnyt, mutta pitäähän sitä antaa muidenkin loistaa.

Ottelu oli muihin hyväntekeväisyysotteluihin verrattuna yllättävän kovatasoinen, sillä ottelussa tehtiin huima mieletön määrä komeita maaleja. Illan komeimmat maalit viimeistelivät Paul Scholes nerokkaalla chipillä ja Michel Salgado uskomattomalla saksipotkulla.

Cannavaron joukkue: Jerzy Dudek, Michel Salgado, Fabio Cannavaro (c), Marco Materazzi, Juliano Belletti, Paul Scholes, Christian Karambeu, Steve McManaman, Hidetoshi Nakata, Patrick Berger, Rai Oliveira, Dwight Yorke, Jari Litmanen, Patrick Kluivert, Michael Owen

Figon joukkue: Jens Lehmann, Cafu, Ronald De Boer, Gianluca Zambrotta, Alessandro Nesta , Javier Zanetti , Clarence Seedorf,Luis Figo (c), Youri Djorkaeff, Vladimir Smicer, Deco, Karl-Heinz Reidle, Davor Suker, Andriy Shevchenko, Robbie Fowler.

Pääsyvaatimuksena joukkueisiin oli, että pelaajan on täytynyt voittaa Mestareiden Liiga, MM-kisat tai EM-kisat. Robbie Fowler pääsi villillä kortilla joukkueeseen mukaan.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here