barcelona Copa del Rey Messi Puoliaika Espanjan Cup

Lionel Messin upeat vapaapotkuosumat nousivat pääosaan, kun Barcelona kaatoi Espanyolin lauantaina maalein 0-4.

Maalinteon RCDE Stadiumilla aloitti juuri Messi, jonka ensimmäinen vapaapotku upposi paikallisvastustajan verkkoon ottelun 17. peliminuutilla (video).

Lionel Messin ensimmäinen osuma oli kaunis

Vieraiden johto tuplaantui vajaat 10 minuuttia myöhemmin, kun hyvään vireeseen päässyt Ousmane Dembele sijoitti pallon tyylikkäästi takakulmaan.

Avausjakson höykytyksen täydensi Luiz Suarez, joka ujutti pallon lähes päätyrajalta kokeneen Diego Lopezin selän taakse.

Toisen jakson ainoasta osumasta vastasi maalikarkelot aloittanut Messi, jonka ensimmäistä kauempaa lähtenyt vapaapotku kiersi vastustamattomasti Espanyolin verkkoon (video).

Voiton myötä Barcelona nappasi sarjan kärkipaikan itselleen, jättäen sensaatiomaisen alkukauden pelanneen Sevillan kolmen pisteen päähän.