Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin maanantaina kerrassaan kammottava taklaus, ja ulosajo siitä seurasi tietenkin.

Guingamp murjoi vieraskentällä Metzin maalirikkaassa ottelussa numeroin 3-6 (3-3).

Kotijoukkue Metz johti avausjaksolla ottelua 3-2, mutta vielä avausjakson lopussa kaksi joukkueen pelaajaa ajettiin suihkuun. Tauolle mentiin vielä numeroissa 3-3-.

Sitten 56. minuutilla Metz sai jo kolmannen punaisen kortin. 22-vuotias haitilaispelaaja Danley Jean-Jacques suoritti kenties koko vuoden rumimman taklauksen. Jean-Jacques hyppäsi nappulatossut edellä vastustajaa sääreen. Onnekkaasti tilanteesta selvittiin ilman pahempaa loukkaantumista.

Guingamp pelasi yli puoli tuntia kolmen pelaajan ylivoimalla ja teki kolme lisämaalia. Loppunumerot siis 3-6.