Video: Leicester-tähti otti toisen keltaisen sukeltamisesta ja lensi suihkuun

Leicester-tähti James Maddisonin osalta lauantain ottelu Brightonia vastaan muodostui täydelliseksi farssiksi jo puolen tunnin kohdalla.

Lauantain Valioliigakierroksella nähtiin varsin hölmö punainen kortti, kun Leicesterin tähtipelaaja James Maddison ajettiin suihkuun jo 28. minuutilla. Maddison oli ottanut ensimmäisen keltaisen kahta minuuttia aiemmin, mutta varsinkin jälkimmäinen kortti nousi uutisotsikoihin Englannissa.

Tilanteessa sensaatiomaista kautta pelaava Maddison haastoi rangaistusalueen sisällä Brighton-puolustaja Shane Duffyä. Ohittaessaan puolustajan pallo karkasi Maddisonin jalasta, jonka jälkeen hän esitti varsin kömpelön filmausyrityksen.

Yritys ei uponnut ottelun tuominneeseen Chris Kavanaghiin, joka nosti hetkeäkään epäröimättä Maddisonille toisen keltaisen kortin. Claude Puelin valmentamat ketut onnistuivat miesalivoimastaan huolimatta nousemaan ottelussa vielä tasoihin.

– Pyydän kaikilta anteeksi sitä, mitä tänään tapahtui. Kukaan ei halua nähdä sukeltamista kauniissa lajissamme. Odotin kontaktia, jota ei koskaan tullut, mutta se ei ole mikään selitys. Se on virhe, josta opin. Pojat osoittivat fantastista taisteluhenkeä ja päättäväisyyttä, jotta pääsimme takaisin peliin, Maddison avautui ottelun jälkeen Instagramissa.

Leicester-tähti Maddisonin peli päättyi lyhyeen

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – –

Katso myös: Video: Nyt on törkeää – Argentiinassa salakuljetetaan soihtuja lasten avulla!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here