puoliaika-la-liga-jalkapallo

Viikonlopun La Liga-kierroksella kärkikaksikko Real Madrid ja Barcelona voittivat omat ottelunsa. Sarjakolmonen Sevilla koki puolestaan tappion Vicente Calderónilla, kun kotijoukkue Atlético Madrid latoi taululle 3-1 voittolukemat.

Athletic Bilbao 1 – Real Madrid 2

Lauantain huippukamppailussa Real Madrid kävi vierailemassa San Mamésilla. Kotiinviemisiksi mukaan tarttui täydet sarjapisteet Karim Benzeman ja Casemiron maaleilla. Aritz Aduriz nikkasi lähietäisyydeltä isännät tasoihin toisen jakson puolivälissä, mutta Real vastasi heti perään brasilialaisen Casemiron sijoituksella.

Jos video ei toimi, niin katso kooste YouTubesta.

Atlético Madrid 3 – Sevilla 1

La Ligan neljäntenä oleva Atlético Madrid isännöi sarjassa kolmantena majailevaa Sevillaa sunnuntaina. Ottelu oli yhtä kotijoukkueen näytöstä. Atléti avasi maalihanat ensimmäisen jakson lopulla, kun uruguaylainen Diego Godín puski Antoine Griezmannin lähettämän vaparin Sevillan verkkoon. Ranskalainen tuplasi kotijoukkueen johdon toisella jaksolla maagisella vapariosumallaan. Koke iski kolmannen lähietäisyydeltä tyhjiin, kunnes Correa toi hieman lohtua vierailijoille 1-3 -kavennuksellaan.

Jos video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Barcelona 4 – Valencia 2

Barcelona voitti sunnuntain myöhäisottelussa Valencian. Ilotulituksen avasi kuitenkin vierasjoukkue, kun Eliaquim Mangala puski valencialaiset johtoon. Barça tuli tasoihin Luis Suárezin upealla sijoituksella. Hetken kuluttua Mangala nykäisi Suárezin paidasta, josta tuomiona rankkari ja ranskalaistoppari punaisella kortilla ulos. Lionel Messi kuittasi rangaistuspotkullaan isännät johtoon. Valencia tuli kuitenkin vielä jakson viimeisillä hetkillä tasoihin. Maalista vastasi illan isänniltä lainassa oleva Munir El Haddadi.

Toisella jaksolla miehen vajaalla pelannut Valencia oli vaikeuksissa. Messi tykitti hienon kontrollin jälkeen oikealla jalallaan isännät johtoon. Illan viimeisestä osumasta vastasi kesällä Valenciasta siirtynyt André Gomes. Hienon esityön maalin teki brasililainen Neymar.

Jos kooste ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Maaottelutauolle lähdettäessä La Ligan kärjessä jatkaa Real Madrid, jolla on 27 pelatun ottelun jälkeen kasassa 65 pistettä. Toisena on yhden ottelun enemmän pelannut Barcelona, ja kolmantena Sevilla.