puoliaika-serie-a-jalkapallo-puoliaika

AC Milan vieraili perjantai-iltana Juventuksen kotiluolassa. Vauhdikkaan ottelun ratkaisu nähtiin vasta seitsemännellä lisäaikaminuutilla, kun argentiinalainen Paulo Dybala laukoi rankkarin uskomattoman ottelun pelanneen Milan-vahti Gianluigi Donnarumman taakse.

AC Milanin vierailu Juvea vastaan näytti jo päättyvän 1-1 tasatulokseen, mutta ottelun erotuomari määräsi pallon pilkulle pelikellon näyttäessä 90+5 minuuttia. Kauhean kalabaliikin jälkeen Juve-kärki Paulo Dybala ampui pallon kliinisesti verkkoon, joka takasi kotijoukkueelle kolme sarjapistettä.

Juve oli siirtynyt ottelun ensimmäisellä jaksolla 1-0 johtoon, kun Bayern Münchenistä lainalla oleva Medhi Benatia tykitti lähietäisyydeltä ottelun avausmaalin. Milan tuli kuitenkin 43. minuutilla tasoihin. Maalista vastasi Gerard Deulofeun hienon esityön jälkeen kolumbialainen Carlos Bacca.

Ennen Juven erittäin kyseenalaista loppuhetkien rankkaria, sai kotijoukkue luotua valtavan määrän tilanteita Milanin päätyyn. Vierailijan maalilla 18-vuotias sensaatiomaalivahti Gianluigi Donnarumma venyi kuitenkin jokaiseen tilanteeseen pallon eteen.

Ottelun jälkeen Milanin leiristä jokaisella jäsenellä tuntui olevan sanottavaa illan erotuomarista. AC Milan-luotsi Vincenzo Montella ihmetteli erotuomarin päätöstä, koska hänen mielestään illan oikeudenjakaja oli aivan liian kaukana kontroversaalia tilannetta.

Erinomaisen ottelun pelannut Donnarumma avasi myös sanaisen arkkunsa ottelun jälkeen. ”Tämä ei ole mahdollista, joka kerta se on Juve joka hyötyy”, totesi nuorukainen. Myös sarjakakkosena olevan AS Roman keskikenttämies Radja Nainggolan kommentoi tapahtunutta.

– Juuri tämän takia vihaan Juventusta. He voittavat aina kyseenalaisella rankkarilla tai vapaapotkulla, kovaotteinen keskikenttäpelaaja tokaisi.

Voitti vei torinolaiset jo 11 pisteen sarjajohtoon, ennen kakkosena olevaa AS Romaa. Serie A:n kolmosena on Napoli.

Katso alla olevasta videosta illan vauhdikkaan ottelun parhaat palat. Jos video ei toimi, niin katso se tästä.