Video: Jürgen Klopp 49 vuotta – katso saksalaisvalmentajan hauskimmat hetket ja maalituuletukset

Jürgen Klopp ennen, nyt ja tulevaisuudessaSaksalainen jalkapallovalmentaja Jürgen Norbert Klopp täyttää tänään 49 vuotta. Klopp syntyi 16. kesäkuuta 1967 Länsi-Saksan lounaisosassa Baden-Württembergin osavaltiossa.

Klopp edusti omalla pelaajaurallaan 1. FSV Mainz 05:a peräti 11 kauden ajan, jonka aikana hän pelasi seuran riveissä 325 2. Bundesliigaottelua. Klopp lopetti peliuransa 34-vuotiaana vuonna 2001.

Klopp aloitti valmennusuransa heti pelaajauransa jälkeen 1. FSV Mainz 05:ssä ja hän valmensi seuraa vuodet 2001-2008. Toukokuussa 2008 mies siirtyi Borussia Dortmundin päävalmentajaksi. Klopp ilmoitti huhtikuussa 2015, että hän pitää sapattivuoden kauden jälkeen.

Lopulta Klopp päätyi tekemään kolmivuotisen sopimuksen Liverpoolin kanssa lokakuussa 2015 ja Liverpool sijoittui päättyneellä kaudella Valioliigassa kahdeksanneksi.

Saksalaisluotsi on valittu kaksi kertaa Saksan vuoden valmentajaksi ja hänellä on kaksi Saksan mestaruutta vuosilta 2011 ja 2012. Palkintokaapista löytyy myös yksi Saksan cupin voitto sekä kolme Saksan supercupin voittoa. Saksalaislehti Kicker valitsi Kloppin ”Vuoden mieheksi 2012”.

Klopp osaa naurattaa toimittajia hauskoilla kommenteilla lehdistötilaisuuksissa. Alta löydät Kloppin muutamat kuuluisat letkautukset ja näet hänen eläytymistä pelikentillä.

Mies osaa myös tuulettaa joukkueensa tehtyjä maaleja. Joskus meno on karannut todella villiksi, kuten tämä TOP 10 -pätkä todistaa!

Edellinen artikkeliBrasilian jalkapalloliitto nimesi uuden päävalmentajan erotetun Dungan tilalle
Seuraava artikkeliLiput Suomen MM-karsintaotteluihin Kosovoa ja Kroatiaa vastaan myynnissä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän