Video: John Arne Riise joutui uransa kiusallisimpaan haastatteluun ja ryntäsi ulos kesken haastattelun – Toimittajan pilailu osui omaan nilkkaan

Uransa aikana mm. Liverpoolissa ja As Romassa pelannut norjalainen John Arne Riise joutui uransa kiusallisimpaan haastatteluun Malesiassa. Haastattelijan jokainen kysymys oli kiusallisen nolo, sillä hän esimerkiksi kysyi Riiseltä tekikö hän oman maalin tahallaan Mestareiden Liigan välierissä, miltä tuntui voittaa Valioliiga ja monia muita kysymyksiä, jotka saivat Riisen pudistelemaan päätään ja ihmettelemään haastattelijan ammattitaitoa. Haastattelu loppui siihen, että Riise ryntäsi kesken haastattelun ulos.

Kun Riise ryntäsi ulos haastattelusta, hätääntynyt haastattelija lähti hänen peräänsä ja kertoi haastattelun olleensa vain hauska pila. Selvästikin nolostunut haastattelija oli hieman pahoillaan tilanteesta ja hänelle selvisikin, että todellisuudessa pila oli tehty haastattelijalle, sillä Riise tiesi haastattelun luonteesta jo ennen haastattelua.

Katso videot tästä. Ylemmässä videossa näkyy itse haastattelutilanne ja alemmassa videossa näkyy, kun Riise paljastaa toimittajalle pilan.