mauro icardi puoliaika

Mauro Icardilta nähtiin tiistaina jälleen välähdys uskomattomasta taidosta, kun mies pommitti komean maalin Tottenhamin verkkoon.

Inter Milan ja Tottenham Hotspurs kohtasivat Mestarien liigassa viimeksi kaudella 2010-2011, kun lontoolaisten riveissä pelannut Gareth Bale kylvi kauhua sinimustien puolustuksessa. Maukas jälleennäkeminen koettiin eilen, kun joukkueet kohtasivat Italiassa.

Todelliseksi trilleriksi muodostuneen ottelun alkutahdit lyötiin 53. peliminuutilla, kun Spursin tanskalaistähti Christian Eriksen vei vierailijat 0-1 johtoon.

Lontoolaisten johto näytti kestävän loppuun saakka, kunnes vieraiden taivas tummeni totaalisesti vain hetki ennen ottelun päätösvihellystä. Ensin Mauro Icardi tasoitti ottelun upealla laukauksella 86. minuutilla, ja lisäajan toisella minuutilla Matias Vecino viimeisteli Interille 2-1 voittomaalin.

Hallitseva mestari palaa areenalle

Vauhdikkaasti käynnistynyt Mestarien liiga jatkuu jo tänään, kun illan ohjelmassa on kaikkiaan kahdeksan ottelua. Suurin mielenkiinto illan kierroksella kohdistuu Madridiin, jossa Cristiano Ronaldon lähdöstä toipuva hallitseva mestari Real Madrid isännöi viime kaudella Barcelonan sensaatiomaisesti pudottanutta AS Romaa.

Keskiviikkoiltana irti pääsevät myös Lyonia isännöivä Manchester City, Benfican vieraaksi matkustava Bayern Munchen sekä Ronaldon nykyinen seura Juventus, joka kohtaa espanjalaisen Valencian.

Illan kaikki ottelut voit katsoa alla olevasta listasta.

Ajax – AEK Ateena (klo 19:55)

Shakhtar Donetsk – Hoffenheim (klo 19:55)

Benfica – Bayern Munchen (klo 22:00)

Macnhester City – Lyon (klo 22:00)

Plzen – CSKA Moskova (klo 22:00)

Real Madrid – AS Roma (klo 22:00)

Valencia – Juventus (klo 22:00)

Young Boys – Manchester United (klo 22:00)