Torinossa tarjoiltiin huikeaa draamaa, kun Juventus menetti viime hetkillä lähes varmalta näyttäneen voiton.

Juventuksen ja Manchester Unitedin välisen ottelun ennakkoasetelmat olivat kutkuttavat: Cristiano Ronaldo pääsi kohtaamaan entisen seuransa lisäksi myös Jose Mourinhon, joka valmensi portugalilaista aikanaan Real Madridissa.

Vaikka illan isäntä Juventus hukkasikin ottelussa liudan laadukkaita maalipaikkoja, meni se ansaittuun 1-0 johtoon 65. minuutilla, kun Ronaldo itse osui maalipuiden väliin.

Pitkään näyttikin siltä, että Torinon illassa nähdään jälleen yksi tarina, jonka pääosaa esittää CR7. Mutta loppuhetkien maaleihin perinteisesti erikoistunut ManU oli asiasta eri mieltä, nousten viitisen minuuttia ennen loppua tasoihin Juan Matan komealla vaparimaalilla (video alempana).

Edes Matan 1-1 tasoitus ei brittivieraille riittänyt, vaan se ryösti lopulta täyden pistepotin mukaansa Manchesteriin. Hieman ennen täyttä aikaa syntynyt voittomaali itsessään oli varsin koomista katseltavaa, sillä ManU:n kapteenina toimineen Ashley Youngin keskitys upposi verkkoon osuttuaan ensin peräti kolmeen Juventus-pelaajaan.