Video: Honka-pelaajilta upea käärmeenlumoaja-tuuletus – ”Piti vähän saada maustetta”

Joni Korhonen (vas.) pelasi Veikkausliigassa kaudet 2015 ja 2016.
Joni Korhonen (vas.) pelasi Veikkausliigassa kaudet 2015 ja 2016.

Espoolainen FC Honka on ollut tällä kaudella murhaavan vakuuttava Ykkösessä. Seitsemän pelatun ottelun jälkeen voittoja on viisi ja tasapelejä kaksi. Joukkue on tehnyt eniten maaleja Ykkösessä (18) ja omissa on soinut vain kaksi kertaa, joka on vähiten koko sarjassa.

Honka kohtasi reilu viikko sitten 29. toukokuuta pelatussa toiseksi edellisessä ottelussaan paikallisvastustaja GrIFK:n ja Honka voitti ottelun selvin lukemin 5-0.

Ottelun 2-0 maalista vastasi kaksi edellistä kautta Veikkausliigassa HIFK:n riveissä pelannut Joni Korhonen, joka tuuletti osumaansa todella näyttävällä ”käärmeenlumoaja”-tuuletuksella.

– Olin kyllästynyt perinteiseen lentokone-tuuletukseen ja piti vähän saada maustetta tuuletuksiin. Siitä se idea sitten lähti ja Ilari Äijälä oli heti messissä, Korhonen avaa somessa räjähtänyttä videoklippiä Puoliaika.comille.

Honka on tehnyt tällä kaudella jo 18 maalia ja espoolaisten otteluissa on nähty varsin värikkäitä tuuletuksia. Lisää on luvassa.

– Viimeksi teimme rokkibändi-tuuletuksen. Kulmalippu oli mikkinä ja Äijälä soitti rumpuja siinä vieressä. Olemme kehitelleet jokaiseen otteluun uuden tuuletuksen, Korhonen kertoo.

30-vuotias Korhonen on Hongan kolmanneksi paras maalintekijä kahdella maalilla. Hän pelasi HIFK:ssa kahden liigakauden aikana 60 ottelua ja teki niissä neljä maalia.

– Ikää kun tulee niin täytyy hakea hieman maustetta myös tuuletusmaailmaan.

Katso Korhosen hulvaton tuuletus alta tai tästä.

Honka kohtaa seuraavaksi vieraskentällä sarjakolmosena kulkevan OPS:n 13. kesäkuuta.