Video: HJK:n huippuhankinta: ”Askel eteenpäin uralla”

Viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi puolustajaksi ja parhaaksi tulokkaaksi valittu Gideon Baah siirtyi HJK:hon kolmivuotisella sopimuksella, tiedottaa HJK kotisivuillaan.

”Olen hyvin onnellinen siirrosta. Tämä on minulle askel oikeaan suuntaan. Haluan jatkaa kehittymistä pelaajana ja HJK tarjoaa siihen hyvän alustan. Tavoitteeni on mennä askel eteenpäin jalkapallourallani ja ponnistaa kohti Euroopan suuria sarjoja”, kertoo Baah HJK:n verkkosivuilla.

Baah esiintyi edukseen viime vuonna, mutta ei aio sortua ylimielisyyteen jatkossakaan. Ensisijaisen tärkeää uran jatkamisessa nousujohteisena on jatkuva kehitys.

”Viime vuonna minua ei vielä tunnettu täällä, nyt kaikki tietävät mihin pystyn. Se lisää painetta ja tarkoittaa, että myös vastustajat taistelevat entistä lujempaa minua vastaan. Samanlaisen kauden pelaaminen ei tule missään nimessä olemaan helppoa, minun täytyy tehdä paljon töitä sen eteen”, muistutti Baah.

Katso alla olevasta videosta Baah:n haastattelu!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here