Jalkapallon_Suomen_Cup_logo.svgHJK otti torstaina 2.2. pelatussa Suomen Cupin C-lohkon ottelussa 4-0 (3-0) voiton Ykköseen täksi kaudeksi nousseesta Gnistanista.

HJK ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla. Akseli Pelvas vei HJK:n johtoon 12. peliminuutilla ja Rafinha viimeisteli Klubin 2-0 johtomaalin ottelun 43. peliminuutilla. Pelvas iski illan toisensa vielä ennen taukoa. 20-vuotias Sebastian Dahlström viimeisteli loppulukemat 65. peliminuutilla rangaistuspotkusta.

Talin jalkapallohallissa pelatun ottelun alussa pidettiin hiljainen hetki hiljaittain menehtyneen jalkapallolegendan ja HJK:n Hall Of Fame -pelaajan Miikka Toivolan muistolle. HJK:n joukkueessa debytoi 17-vuotias puolustaja Samu Laitinen. Myös 17-vuotias Valtteri Vesiaho pelasi ensimmäiset Klubi-minuuttinsa. PK-35 Vantaassa viime kaudella Veikkausliigaa pelannut Lucas Kaufmann antoi testinäyttöjä helsinkiläisseuralle.

Katso HJK:n 4-0 voittoon päättyneen ottelun maalit.