Video: HIFK:n Ristolalla edessä tyhjä maali – laukaus sivurajasta yli

Eilen tasapeliin tappioasemasta tiensä taistellut HIFK ei ollut yhtä kliininen viime maanantaina pelatussa Inter-ottelussa.

HIFK:n hyökkääjä Aleksi Ristola sai kyseisessä ottelussa lähes täydellisen paikan viedä HIFK 1-0 johtoon aivan ottelun alussa, mutta hänen ratkaisunsa hakee vertaistaan. Pelikellossa oli edennyt vain minuutin, kun Ristolalle tarjotaan parista metristä täysin rauhassa paikka laittaa pallo tyhjään maaliin. Ristolan ratkaisu kuitenkin hämmentää todella pahasti sillä pallo menee laukauksen jälkeen sivurajasta yli.

HIFK hävisi ottelun 4-1. HIFK on pakkovoiton edessä ensi lauantaina pelattavassa Lahti-ottelussa, eikä PS Kemi saa ottaa KuPS:a vastaan pistettäkään, jotta helsinkiläiset säilyisivät varmasti sarjassa.

HIFK saa Unibetilta ensi lauantaina voitolle peräti 3.50 kertoimen huonosto pelannutta Lahtea vastaan. Väistääkö HIFK viime kauden tavoin karsintapelit?

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

7 Kommentit

  1. Valioliigassakin käy noin. Kannattaa kattoo Chelsea – Watford -pelin huippuhetket niin näkee ku Watfordin Richarlison laukaisee täydellisestä poikittaissyötöstä kahen metrin päästä ohi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän