Video: HIFK-nuorukainen Tommi Jyry pamautti komean yläpesän Ykkösessä

tommi jyry puoliaika

tommi jyry puoliaika

Jalkapallon Ykkösessä nähtiin viime perjantaina upea osuma, kun HIFK-nuorukainen Tommi Jyry laukoi pallon oikeaan yläkulmaan. 

HIFK kaatoi JJK:n Jyväskylässä numeroin 0-2 (0-1) viime perjantaina pelatussa Ykkösen ottelussa ja 18-vuotiaan Jyryn tekemä upea maali syntyi lisäajalla.

Helsinkiläisnippu johtaa Ykköstä, kun kuudesta ottelusta on kasassa 13 pistettä. JJK on puolestaan sarjajumbona, kun joukkue on kerännyt kuudesta ottelustaan ainoastaan kaksi pistettä. Ykkösessä pelataan lauantaina 9. kesäkuuta täysi viiden ottelun kierros.

Tommi Jyry laukoo komean osuman

Jos twiitti ei jostain syystä avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Viime kauden kaksi parasta FC Honka ja TPS nousivat täksi kaudeksi Veikkausliigaan. Uusia joukkueita Ykkösessä tällä kaudella ovat Veikkausliigasta pudonneet JJK ja HIFK sekä Kakkosesta nousseet Klubi 04, AC Kajaani ja KTP.

Ykkösessä pelaa kymmenen joukkuetta, jotka pelaavat kolminkertaisen sarjan. Päätöskierros pelataan lauantaina 27. lokakuuta. Ykkösen voittaja nousee Veikkausliigaan, kakkonen karsii Veikkausliigan sijalle 11 päätyneen joukkueen kanssa ja kaksi viimeistä putoaa Kakkoseen.

— —
Lisää suomalaisuutisia löytyy verkkosivuiltamme TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here