HIFK-toppari Jani Bäckman osaa tarvittaessa hoitaa myös maalivahdin tehtävät.

HJK ja HIFK kohtasivat keskiviikkona pelatussa Suomen Cupin ottelussa Sonera Stadiumilla. Ottelu päättyi HJK:n 4-0 (1-0) voittoon ja HJK etenee puhtaalla pelillä jatkoon C-lohkosta. HIFK:n taival päättyi alkulohkoon.

HJK:n maaleista vastasivat kahdesti osunut Evans Mensah, Akseli Pelvas sekä Alfredo Morelos. Mensah viimeisteli maalinsa kahden minuutin sisällä toisella jaksolla.

Ottelun erikoisin tilanne nähtiin aivan ottelun lopussa, kun HIFK-maalivahti Carljohan Eriksson kaatoi läpiajossa olleen HJK-hyökkääjä Ousman Jallown. Eriksson sai tilanteesta suoran punaisen kortin ja HJK rangaistuspotkun.

Koska HIFK oli käyttänyt kaikki kolme pelaajavaihtoaan niin se joutui laittamaan maaliin toppari Jani Bäckman. Bäckman kuitenkin onnistui torjumaan Sebastian Dahlströmin laukoman rangaistuspotkun. Katso tilanne alta tai tästä.