Video: HIFK-hyökkääjä juhli maalia klassisella pituushyppytuuletuksella – ”Vuosi vuodelta matka on tuntunut pidemmältä”

Tuomas Mustonen oli nostamassa HIFK:ta Veikkausliigaan kaudella 2014. Kuva: Jere Nevalainen
Tuomas Mustonen oli nostamassa HIFK:ta Veikkausliigaan kaudella 2014. Kuva: Jere Nevalainen

HIFK:n Veikkausliigajoukkueen sopimuspelaajiin kuuluva hyökkääjä Tuomas Mustonen palkittiin ennen 30. elokuuta pelattua Gnistan – KäPa ottelua, sillä Mustonen teki 100 maalinsa Gnistan-paidassa edellisellä kierroksella ottelussa PePoa vastaan.

31-vuotias Mustonen teki maalin myös KäPaa vastaan ja mies juhlisti kauden neljättä osumaansa jo klassikoksi muodostuneella ”pituushyppytuuletuksella”. Ensimmäisen kerran Mustosen bravuuri nähtiin jo kaudella 2009.

– Pitihän sitä tarjota yleisölle taas klassikko. Olisikohan tämä ollut jo kymmenes kerta kun teen saman tuuletuksen. Vuosi vuodelta matka on tuntunut pidemmältä. Edellisestä kerrasta taitaa olla jo pari vuotta niin kyllä se tuntui, Mustonen kertoi Puoliaika.comille.

Oulunkylän Fair Pay Arenalla pelattu ottelu päättyi lopulta Gnistanin 3-0 voittoon. Kolmannen peräkkäisen voiton myötä Gnistan vahvisti asemaansa Kakkosen A-lohkon kärjessä ja helsinkiläisjoukkue on nousemassa kovaa vauhtia Ykköseen.

– Ogeliin ei ole vielä tullut uutta mondoa (juoksualustaa), niin se vetää vähän lantion jumiin. Toisaalta siitä tulee niin hyvä fiilis itselle ja muut jengiläiset saavat huilata samalla hieman pidempään. Yhteiseen hyvään, Mustonen värittelee.

Ottelu oli toistaiseksi viimeinen Mustoselle HIFK:n yhteistyöseura Gnistanin paidassa. Mustonen palaa takaisin HIFK:n vahvuuteen maaottelutauon jälkeen. Hän on pelannut tällä kaudella neljä ottelua Veikkausliigassa.

– Tämä oli viimeinen pelini Gnistanissa ainakin tällä kaudella, joten oli loogista tarjota parastaan. Tommi Evilälle terveisiä – 2005 nevöfoget!

Katso Mustosen tyylikäs tuuletus alta. Jos video ei aukea, voit katsoa tuuletuksen tästä.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here