puoliaika-la-liga-jalkapalloAtletico Madrid ja Celta Vigo kohtasivat sunnuntaina 12.2. pelatussa La Ligan ottelussa. Todelliseksi trilleriksi nousseen ottelun upeimmasta maalista vastasi Fernando Torres.

Celta Vigo siirtyi ottelussa 1-0 johtoon jo 5. peliminuutilla, kun Gustavo Cabral oli Atletico-maalivahti Miguel Angel Moyan heikosti nyrkkeilemässä kulmapotkussa ensimmäisenä hereillä ja puski pallon verkkoon.

Fernando Torresin viimeistelemä 1-1 tasoitusmaali 11. peliminuutilla oli kenties yksi hienoimmista yksilösuorituksista tänä vuonna. Torres sai hyvän syötön boksiin ja laukoi toisella kosketuksella upean laukauksen maaliin selkä maaliin päin. Torres sai puolen tunnin kohdalla mahdollisuuden illan toiseen osumaansa, mutta ”El Ninon” laukoma rangaistuspotku osui ylärimaan.

Celta Vigon ruotsalaishyökkääjä John Guidetti vei vierasjoukkueen uudelleen johtoon 78. peliminuutilla vastahyökkäyksen päätteeksi. Guidettin laukaus painui Moyan vartioiman maalin vasempaan alakulmaan.

Kotijoukkue Atleti ei kuitenkaan suostunut häviämään. Ensin Yannick Carasco tasoitti ottelun 86. peliminuutilla upealla volleylla ja vain pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä ranskalaistähti Antoine Griezmann niittasi 3-2 voittomaalin maalin edestä.