Video: FC Lahden 17-vuotias Pyry Lampinen teki maalin debyyttiottelussaan

Pyry Lampinen

FC Lahti voitti sarjakärki Ilveksen 1-0 sunnuntaina 14.7. pelatussa ottelussa ja joukkueen ainoan maalin teki 17-vuotias Pyry Lampinen, joka teki samalla debyyttinsä Veikkausliigassa. 

Lampinen nousi ensimmäistä kertaa FC Lahden kokoonpanoon. Hyvät näytöt harjoituksissa ovat vakuuttaneet Lahden päävalmentaja Sami Ristilän. 

Ottelun 22. minuutilla FC Lahden Jeronimo Amione löysi syötöllään vapaaseen tilaan liikkuneen nuorukaisen, joka sijoitti pallon ohi Mika Hilanderin.

Katso video Lampisen maalista tästä: 

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ

– Lataus ei mennyt yli. Nukuin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 12 tuntia. Eikä ennen peliäkään liiemmin ollut perhosia vatsassa. Tunne oli hyvä. Väittäisin, että hyvät treenit ovat tehneet itseluottamukselleni hyvää, sanoi Lampinen Veikkausliigan nettisivuilla. 

– Nyt on aivan mahtava fiilis. En voi kuvitella parempaa iltaa. Amionelta mahtava tarjoilu minulle. Hän näki liikkeeni ja antoi hyvän syötön. Siitä oli helppo laittaa sisään. Taistelimme koko 90-minuuttisen ja tässä on tulos. Voitto maistuu hyvältä ja peli osoitti, että voimme haastaa tässä sarjassa kenet tahansa, Lampinen lisäsi.

Katso myös: Klassikkovideo: Sol Campbellin loputtoman pitkä liukutaklaus

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here