Champions League otteluennakko, jalkapallo, futis, fudis, puoliaika.com, Mestarien LiigaFC Barcelona ei jättänyt keskiviikkona pelatussa Mestarien liigan C-lohkon ottelussa Manchester Citylle juurikaan mahdollisuuksia. Barca leikitteli lopulta tyylipuhtaaseen 4-0 kotivoittoon Camp Noulla.

Ottelun avausmaalista vastasi ensimmäisellä puoliajalla Lionel Messi. Heti toisen puoliajan alussa City-maalivahti Claudio Bravo seikkaili ulkona maaliltaan ja torjui kädellään Luis Suarezin maalintekoyrityksen rangaistusalueen ulkopuolella. Lopputuloksena oli suora ulosajo, jonka myötä Barcelona pääsi pelaamaan yhden miehen ylivoimalla.

Messi sinetöi hattutemppunsa 61. ja 69. peliminuuteilla syntyneillä osumilla. Barca-toppari Jeremy Mathieu hölmöili itselleen tiuhaan tahtiin kaksi keltaista korttia ja ulosajon. Loppulukemat 4-0:aan iski Neymar, joka epäonnistui maaliaan ennen rangaistuspotkussa.

Cityllä oli omat maalipaikkansa, mutta Marc-Andre ter Stegen Barcan maalilla oli loistava. Voitosta huolimatta Barcelona sai ottelussa runsaasti jobinpostia, sillä sekä Jordi Alba että Gerard Pique jouduttiin vaihtamaan pois kentältä jo ensimmäisellä puoliajalla.

Barcelona jatkaa C-lohkon kärjessä yhdeksällä pisteellä. City on kolmen ottelun jälkeen toisena neljällä pisteellä, pisteen edellä kolmantena olevaa Mönchengladbachia.

Katso ottelun kohokohdat alta. Jos video ei aukea, katso maalit tästä tai tästä linkistä.

PSG – Basel 3-0

Champions League otteluennakko, jalkapallo, futis, fudis, puoliaika.com, Mestarien Liiga