Video: Faneilta jyrkkä vastalause maanantaipeleille – Tennispalloja kentälle

Bundesliigaseura FC Nürnbergin kannattajilta nähtiin maanantaina jyrkkä vastalause sarjan maanantaipelejä kohtaan. 

Vaikka 1. FC Nürnbergin ja Borussia Dortmundin välinen ottelu päättyikin maalittomaan tasapeliin, ylitti se silti uutiskynnyksen.

Kotijoukkue Nürnbergin kokomustiin pukeutuneet kannattajat esittivät nimittäin varsin vahvan protestin Bundesliigan maanantaipelejä kohtaan. Kannattajat keskeyttivät ottelun kahdesti heittämällä kentälle mustiksi värjättyjä tennispalloja.

Protesti kumpuaa sarjan uuden televisiointisopimuksen myötä ottelukalenteriin saapuneista maanantaiotteluista. Lähes kaikkien bundesliigafanien inhokiksi noussut TV-sopimus on voimassa vuoteen 2021 saakka, johon asti jokaisen seuran on pelattava viisi maanantaiottelua per kausi. Protestien vuoksi Bundesliigan johto on ilmoittanut, että maanantaiottelut tulevat poistumaan kalenterista nykyisen sopimuksen umpeuduttua.

Maalittomaan tasapeliin jääminen oli sarjaa johtavalle Dortmundille kova kolaus. Viime aikoina heikosti pelanneen joukkueen sarjajohto on huvennut vain kolmeen pisteeseen, jonka lisäksi sen taival Mestarien liigan pudotuspeleissä alkoi tylyllä 0-3 tappiolla Tottenhamille. Bundesliigan jumbona majailevalle Nürnbergille sarjakärjeltä otettu piste sen sijaan oli kuin lottovoitto taistelussa sarjapaikasta.

Nürnbergin faneilta nähtiin jyrkkä vastalause

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – – –

Katso myös: Video: Joni Kauko iski huikean maalin takavasaralla Tanskassa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here