Video: Englannin maalivahdilta Pickfordilta uskomaton avaus Saksaa vastaan

Englannin ja Saksan välinen harjoitusmaaottelu päättyi lukemiin 0-0 ja ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi Englannin maalivahdin Jordan Pickfordin uskomaton avaus. Evertonia seuratasolla edustava maalivahti torjui Antonio Rüdigerin laukauksen ja samalla sekunnilla pallo lähti jalasta sellaisella tarkkuudella ja voimalla, että ymmärtää miksi video on lähtenyt leviämään.

Tämä ei ole ainoa kerta, kun Pickford laittaa upean avauksen, sillä hän on myös aikaisemminkin näyttänyt osaavansa laittaa uskomattomia avauksia.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Katso alla olevalta videolta Pickfordin upea avaus. Alempaa näet myös Pickfordin upean syötön Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

https://twitter.com/JamesJohn2427/status/929086313256669184

Edellinen artikkeliVideo: Suomi voitti Viron 3-0 – Katso ottelun maalit tästä
Seuraava artikkeliMarseille antoi kenkää Patrice Evralle

4 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän