Eero Markkanen toi kauden 6. maalilla 3 pistettä AIK:lle – Katso kliininen viimeistelySuomen maajoukkueduo Sauli Väisänen ja Eero Markkanen olivat suuressa roolissa torstai-iltana, kun AIK voitti Allsvenskanin ottelussa Häckenin numeroin 2-1 (1-1).

Sauli Väisänen vei AIK:n 1-0 johtoon ottelun 23. peliminuutilla. Häcken nousi tasoihin aivan ensimmäisen puoliajan lopussa John Owoerin maalilla. Huuhkaja-keskikenttäpelaaja Rasmus Schullerille merkittiin maaliin syöttöpiste.

Ottelun ratkaisijaksi nousi 65. peliminuutilla kentälle vaihdettu Eero Markkanen. Kellossa oli 82 minuuttia, kun Markkanen leikkasi keskustaan ja laukoi vasemmalla jalallaan huikean laukauksen Häcken-maalin vasempaan yläkulmaan. Maali oli Markkaselle kauden kahdeksas Allsvenskanissa.

AIK nousi voitolla sarjakakkoseksi, tasapisteisiin kolmantena olevan IFK Norrköpingin kanssa. Pelaamatta on kaksi ottelukierrosta. Malmö on jo varmistanut mestaruutensa.

Katso Markkasen upea osuma alta löytyvästä twiitistä tai tästä linkistä.