Suomalaishyökkääjä Eero Markkanen teki sunnuntaina kaksi maalia, kun hänen ja Sauli Väisäsen edustama AIK voitti kotikentällään Friends Arenalla putoamista vastaan taistelevan Falkenbergin lukemin 2-0 (2-0). AIK nousi toisella peräkkäisellä voitolla Allsvenskanin sarjataulukossa jo kolmanneksi.

Markkanen vei AIK:n 1-0 johtoon heti 1. peliminuutilla ja puski toisen osuman kulmapotkusta vajaa kymmenen minuuttia ennen taukoa. Kahden maalin myötä Markkanen nosti kauden maalimääränsä kolmeen.

Sauli Väisänen pelasi täydet minuutit AIK:n puolustuslinjassa sekä Falkenbergin suomalaishyökkääjä Akseli Pelvas tuli kentälle 75. peliminuutin kohdalla. Pelvas siirtyi Falkenbergiin täksi kaudeksi hallitsevasta Suomen mestarista SJK:sta.