Bayern München haki lauantaina vierasvoiton Hannoverista. David Alaba tykitti ottelussa uskomattoman kanuunan yläpesään.

Bayern München kaatoi veiraskentällä Hannoverin tylysti numeroin 0-4 (0-2). Joshua Kimmich teki voittomaalin heti 1. minuutilla. Itävaltalaispuolustaja Alaba puolestaan laukoi harvinaisen komean maalin oikeaan yläpesään 29. minuutilla. Uskomaton ja täydellinen kuti vastapalloon!

Serge Gnabry ja Robert Lewandowski teki vielä maalin mieheen toisen jakson alkupuolella ja näin loppunumerot olivat 0-4. Bundesliigaa on pelattu nyt 15 kierrosta ja Bayern München on vasta sarjakolmosena, peräti yhdeksän pistettä sarjakärki Borussia Dortmundia perässä.

David Alaba tykittää upean osuman

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Cristiano Ronaldon itsekäs yritys ryösti maalin Juventukselta