Video: Coventryn fani turhautui pelaajien huonoon esitykseen – Meni kentälle läksyttämään näitä

League Twossa pelaavan Coventryn pelaajat saivat kuulla kunniansa, kun ärsyyntynyt fani käveli kentälle huutamaan näille Forest Greenia vastaan pelatussa ottelussa.

Coventryn otteet eivät ole olleet erikoisia viime aikoina, sillä joukkue on kolmesta viimeisestä pelistä saanut vain yhden pisteen ja näissä peleissä tehnyt yhden ainoan maalin.

Tälläisiä faneja jokainen joukkue tarvitsee, sillä nämä tilanteet herättävät varmasti pelaajat taistelemaan entistä kovempaa seuraavassa ottelussa.

https://www.youtube.com/watch?v=iRd3LQ9PB6s

Ottaako Coventry voiton lauantaina pelattavasta ottelusta, kun he kohtaavat Colchesterin kotonaan. Unibet tarjoaa Coventryn ryhtiliikkeelle kertoimeksi 1.75

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

7 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here