Valencian superlupaus Carlos Soler ratkaisi torstai-illan vauhdikkaan Celta Vigo-kamppailun upealla maalillaan. 20-vuotias Soler nousi Valencian sankariksi 86. minuutilla, kun hän chippasi pallon yli Celta-maalia vartioineen Sergio Álvarezin.

Celta avasi maalihanat Gustavo Cabralin osumalla. Dani Parejo sekä Munir vastasivat kotijoukkueen osumista, kun Valencia rynni 2-1 johtoon. Ilmiliekeissä oleva Iago Aspas tasoitti puntit 80. minuutilla. Valencialla oli kuitenkin vielä ässä hihassaan, kun Enzo Pérezin esityön jälkeen Soler tyylitteli kotijoukkueen voitto-osuman.

Valencia on La Ligassa 12. kun otteluita on takana 30 kierrosta. Pisteitä valkopaidat ovat keränneet vasta vaatimattomat 36. Celta on kaksi pykälää ylempänä, ja pisteitä sillä on kasassa 41.