Burnley_FC_badge

Burnley tasasi sunnuntaina pisteet Valioliigan mestaruutta jahtaavan Chelsean kanssa 1-1 lukemin. Vierasjoukkue iski vahvan alun jälkeen ensimmäisen maalinsa jo 7. minuutilla. Espanjalainen Pedro viimeisteli hienon hyökkäyksen jälkeen varmasti oikealla jalallaan.

Chelsea näytti dominoivan ottelutapahtumia mielin määrin, vaikka kotijoukkue saikin luotua muutaman puolittaisen maalipaikan.

Burnley ei luovuttanut, vaan ottelun 24. minuutilla seuran ennätyshankinta, Robbie Brady, nousi ratkaisijaksi. Irlantilainen iski erinomaisella vasurillaan suoran vapaapotkun Chelsea-vahti Thibaut Courtoisin selän taakse.

Ottelu oli Bradyn kotidebyytti 15 miljoonan euron siirtonsa jälkeen. Burnley hankki miehen Norwichista siirtoikkunan viimeisenä päivänä, ja mies nousi välittömästi fanien suosioon upean vaparimaalinsa jälkeen.