Video: Boca Juniorsin bussi joutui hyökkäyksen kohteeksi

Boca Juniorsin bussi joutui karmaisevan hyökkäyksen kohteeksi, kun joukkue oli matkalla Estadio Monumentalille Copa Libertadoresin finaaliin.

Etelä-Amerikan Mestarien liiganakin tunnetun Copa Libertadoresin finaalissa kohtaavat tänä vuonna Buenos Airesista tulevat Boca Juniors ja River Plate. Joukkueiden välinen Superclasico on yksi koko maailman kiihkeimmistä futismatseista, joten tunnelataus on finaalien osalta taattu.

Kun La Bomboneralla pelattu ensimmäinen osaottelu päättyi 2-2 tasatulokseen, jäi lauantaille kaavailtuun toiseen finaaliotteluun valtaisa panos. Jalkapallomaailman suruksi ottelua ei kuitenkaan pelattu lauantaina, vaan se jouduttiin siirtämään sunnuntaille.

Syy siirtoon löytyy River Platen faneista, jotka hyökkäsivät brutaalilla tavalla Estadio Monumentalille matkanneen Bocan bussin kimppuun. Hyökkäyksen aikana bussia tulitettiin muun muassa kivillä, kyynelkaasulla ja lukuisilla muilla esineillä.

Hyökkäyksen seurauksena koko joukkue kärsi vähintään henkisiä vammoja, monien saadessa myös fyysisiä vammoja silmiinsä tai muualle kehoon. Osa pelaajista jouduttiin toimittamaan sairaalahoitoon hyökkäyksen vuoksi.

Tämän hetkisen tiedon mukaan ottelu on tarkoitus aloittaa sunnuntaina klo 22:00 Suomen aikaa. On myös mahdollista, että ottelu pelataan välikohtauksen takia tyhjille katsomoille.

Boca Juniorsin bussi joutui kivityksen kohteeksi

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– – – – – 

Katso myös: Video: Futishuuma saavutti uuden rajan: 50 000 fania laulamassa harjoituksissa!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here