Video: Benzema hukkasi avopaikan voittomaaliin – Zidanen reaktio kertoo kaiken

zidanen seuraaja

Real Madrid ja Valencia pelasivat sunnuntai-iltana 2-2 (1-1) tasapelin La Ligan toisen kierroksen ottelussa Santiago Bernabeulla.

Valencia oli kiinni voitossa Carlos Solerin ja Geoffrey Kondogbian maaleilla, mutta Real nousi viimeisen kymmenminuuttisen aikana tasoihin. Realin molemmat maalit tehnyt Marco Asensio vastasi ottelun 2-2 tasoitusmaalista 83. peliminuutilla upealla vapaapotkumaalilla.

Real Madridin Karim Benzemalla oli todellinen tuhannen taalan paikka ottelun voittomaaliin 88. peliminuutilla, mutta ranskalaishyökkääjä onnistui laukomaan pallon noin seitsemästä metristä selkeästi ohi. Real-luotsi Zinedine Zidanen reaktio Benzeman hukatun paikan jälkeen oli varsin luonnollinen.

Jos video ei toimi, katso se tästä.

Katso ottelun huippuhetket ja kaikki maalit YouTubesta.

https://www.youtube.com/watch?v=OJHsReO3iNA

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

22 Kommentit

  1. Hei nyt tuo seiska-lehden tasoinen otsikointi pois. Tuo nyt ei ollut lähellekkään avopaikka, suorituskaan ei mennyt kauaksi onnistumisesta ja valmentaja tuskaili vaan yleisesti ettei tuohon kohtaan isketty maalia.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here