puoliaika-la-liga-jalkapalloFC Barcelona leikitteli Eibarin kumoon sunnuntaina 22. tammikuuta pelatussa La Ligan ottelussa.

Ensimmäisellä puoliajalle nähtiin vain yksi maali, kun Barcelonan 23-vuotias espanjalaiskeskikenttäpelaaja Denis Suárez vei vierailijat johtoon. Lionel Messi osui heti toisen puoliajan alussa ja Luis Suarez iski Barcan 3-0 johtomaalin. Neymar sinetöi ottelun loppulukemat lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

Eibar jatkaa La Ligan sarjataulukossa kymmenentenä. Barcelona on 19 pelatun ottelun jälkeen kolmantena 41 sarjapisteellä. Toisena olevan Sevillan ja Barcan välillä on vain yksi pistee. Sarjaa johtaa yhden ottelun kärkipäätä vähemmän pelannut Real Madrid 43 sarjapisteellä.

Tilanne La Ligan maalipörssissä on todella tiukka. Luis Suarez ja Lionel Messi ovat jaetulla kärkipaikalla 15 tehdyllä maalilla. Real Madridin Cristano Ronaldo vaanii kolmantena 12 maalilla. Celta Vigon Iago Aspas on tehnyt 11 maalia

Katso ottelun maalit alta tai tästä linkistä.