barcelona Copa del Rey Messi Puoliaika Espanjan Cup

Barcelona kaatoi Liverpoolin 3-0 (1-0) Mestarien liigan välierien avausosassa keskiviikkoiltana. Lionel Messiltä nähtiin taas taikoja.

Luis Suarez teki voittomaalin 26. minuutilla. Toisella jaksolla argentiinalainen supertähti Messi teki kaksi maalia, ensin 75. minuutilla 2-0 ja sitten 82. minuutilla 3-0. Tuo kolmas maali oli kerrassaan mahtava vapaapotku suoraan vasempaan yläkulmaan. Ja samalla kyseessä oli legendan 600. maali Barcelonan paidassa!

Joukkueet kohtaavat toisessa osaottelussa Liverpoolissa heti tulevana tiistaina 7. toukokuuta.

Tiistai-iltana pelatussa toisen välieräparin avausosaottelussa Ajax kaatoi Tottenhamin numeroin 0-1 (0-1). Ottelun voittomaali syntyi 15. minuutilla, kun Donny van de Beek pelattiin täysin avopaikkaan ja hän ei erehtynyt.