Atletico Madrid voitti keskiviikkoiltana Münchenissä pelatussa Audi Cupin loppuottelussa Liverpoolin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Varsinainen peliaika päättyi 1-1 lukemiin. Atletico meni ensimmäisellä puoliajalla 1-0 johtoon, kun 19-vuotias albanialaiskeskikenttäpelaaja Keidi Bare puski pallon verkkoon upeasti rakennetun hyökkäyksen päätteeksi. Roberto Firmino toi Liverpoolin tasoihin 83. peliminuutilla rangaistuspotkumaalilla.

Harjoitusotteluihin kuuluvalla teemalla molemmat joukkueet suorittivat toisella puoliajalla runsaasti pelaajavaihtoja. Liverpool teki peräti yhdeksän pelaajavaihtoa ja Atletico kahdeksan.

Rangaistuspotkukilpailun ainoa epäonnistunut laukoja oli Liverpoolin Jordan Henderson ja näin ollen Atletico Madrid juhlii Audi Cupin voittoa.