Valioliigassa nähtiin sunnuntaina pienimuotoinen yllätys, kun Unai Emeryn luotsaama Aston Villan haki vierasvoiton Tottenhamista.

Aston Villa kaatoi vieraskentällä Tottenhamin numeroin 0-2 (0-0) Valioliigassa sunnuntaina.

Ottelun avausjaksolla ei maaleja nähty. Voittomaali syntyi heti toisen jakson alussa, kun hienon hyökkäyksen päätteeksi Ollie Watkins syötti ja Emiliano Buendia laittoi pallon reppuun, 0-1.

Aston Villa ratkaisi matsin lopullisesti 73. minuutilla. John McGinn syötti pallon Douglas Luizille, joka viimeisteli eleettömästi. Näin Villalle komea vierasvoitto.

Sunnuntain toisessa ottelussa Chelsea jäi 1–1-tasapeliin Nottinghamin vieraana. Maanantai-iltana pelataan yksi ottelu Liverpool matkustaa Brentfordin vieraaksi.