puoliaika-serie-a-jalkapallo-puoliaika

AS Roma nappasi sunnuntai-iltana vakuuttavan 3-1 vierasvoiton Interistä belgialaisen Radja Nainggolanin johdolla. Voitto nosti Roman seitsemän pisteen päähän sarjakärki Juventuksesta.

Kovatempoisen ensimmäisen jakson ainoasta maalista vastasi juuri Radja Nainggolan. Belgialainen lainasi palloa kohdepelaaja Edin Džekolle, joka löysi miehen vasemmalta laidalta. Nainggolan leikkasi laidalta sisään, eikä Roberto Gagliardini pystynyt peittämään upeaa laukausta, joka upposi Samir Handanovičin vartioimaan Inter-maaliin.

Toisella jaksolla belgialainen uusi temppunsa. Vahvarakenteinen keskikenttämies pääsi kuljettamaan palloa omalta alueeltaan asti, eikä Inter-toppari Gary Medelin löysä peittäminen riittänyt estämään Nainggolanin illan toista upeaa laukausta.

Inter pääsi kaventamaan, kun kapteeni Mauro Icardi toi joukkueensa 1-2 tilanteeseen Ivan Perišićin esityön jälkeen. Aggressiivinen Medel rikkoi kuitenkin lopussa Džekoa, josta tuomari määräsi pallon pilkulle. Diego Perottin kylmähermoinen sijoitus sinetöi 3-1 vierasvoiton AS Romalle.