arsenal-logo

Arsenalin mestaruusmahdollisuudet Englannin Valioliigassa kokivat tiistaina kovan kolauksen, kun se kärsi kotonaan shokkitappion Watfordia vastaan.

Arsenal FanTV -youtubekanavan isäntä, Robbie, haastattelee jokaisen ottelun jälkeen seuran faneja, ja varsinkin tappiollisten otteluiden jälkeen kanavan vakiokasvot vuodattavat pettymystään. Useimmiten kritiikin kohteena on päävalmentaja Arsène Wenger.

Ranskalainen sai jälleen täyslaidallisen niskaansa tappiollisen Watford-kamppailun jälkeen. Arsenalin piti napata rutiinivoitto Watfordista, mutta toisin kävi. Vierasjoukkue johti ensimmäisen jakson jälkeen jo 2-0. Vaikka Arsenal onnistui kaventamaan toisella jaksolla, ei se silti pystynyt nappaamaan edes pistettäkään.