River Plate v Olimpo argentiinan liiga puoliaika

Argentiinan jalkapalloliigassa nähtiin sunnuntaina kerrassaan upea soolomaali. River Platen Ignacio Scocco pujotteli vastustajajoukkue Olimpon pelaajat aivan sekaisin ja laittoi lopulta vielä pallon maaliin.

River Plate voitti kotikentällään Olimpon numeroin 2-0 (0-0) ja ottelun molemmat maalit teki 32-vuotias hyökkääjä Scocco. Ensimmäinen osuma syntyi 56. minuutilla ja toinen osuma 82. minuutilla. Ja tuo toinen maali olikin sitten tyylikäs. Scocco sai pallon haltuunsa keskialueella ja lähti etenemään erittäin suurella menestyksellä.

Primera Divisionissa pelaa 28 joukkuetta ja perinteinen River Plate on 14 pelatun sarjaottelun jälkeen vasta sijalla 16. Sarjaa johtaa toinen perinteinen suurseura Boca Juniors.