Video: AIK:n 17-vuotiasta superlupausta verrataan Zlataniin – huikeata yksilötaitoa!

alexanderisakRuotsin Allsvenskanin mestaruudesta taistelevan AIK:n riveissä pelaava 17-vuotias hyökkääjä Alexander Isak on saanut erityishuomiota jo pitkään länsinaapurissamme jäätävien peliesitystensä johdosta.

Isak on tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia Allsvenskanissa. 6-vuotiaana AIK:n junioreissa jalkapalloilun aloittaneesta tuli AIK:n nuorin maalintekijä Allsvenskanissa 7. huhtikuuta 2016 pelatussa ottelussa Östersundia vastaan. Isakilla oli tuolloin ikää vasta 16 vuotta ja 199 päivää.

Isakin sopimus AIK:n kanssa päättyy kauteen 2018, mutta näillä peliesityksillä on vähintäänkin todennäköistä, että jokin suurseura nappaa Ruotsin alle 19-vuotiaiden maajoukkuerinkiin kuuluvan hyökkääjän riveihinsä. Kyseessä on todella taitava ja nopea maalintekijä.

Isak onnistui maalinteossa myös kesäkuussa, kun AIK ja HIFK kohtasivat harjoitusottelussa Sonera Stadiumilla. Ottelu päättyi 2-2 tasapeliin ja Isak teki AIK:n 1-0 johtomaalin. Ruotsin pääsarjassa Isak nousi AIK-kannattajien suosikiksi viimeistään 21. syyskuuta, kun nuorukainen teki kaksi maalia derbyottelussa Djurgårdenia vastaan.

Katso alta ”Seuraavaksi Zlataniksi” kutsutun Isakin upeimpia suorituksia. Jos video ei aukene, katso tästä.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here