Video: 155 liigaottelua pelanneen Ville Taulon tarina Jari Litmasesta ja asuntoesittelystä

4 A-maaottelua ja 155 ottelua Veikkausliigassa urallaan pelannut keskikenttäpelaaja Ville Taulo kertoo 12.10. pelatun HIFK-PS Kemi ottelun tauolla tarinan Jari Litmasesta ja epäonnistuneesta asuntoesittelystä.

IFK-paidassa kolmella eri sarjatasolla pelannut Ville Taulo toimi tv-kommentaattorina 12.10.2017 pelatun HIFK-PS Kemi ottelun yhteydessä.

Kokenut keskikenttäpelaaja on pelannut Veikkausliigassa HIFK:n lisäksi myös FC Lahdessa ja HJK:ssa. 32-vuotias Taulo on pyörähtänyt vuosien aikana pelaamassa myös Italiassa, Norjassa ja Sveitsissä. Suomen maajoukkueessa Taulo on esiintynyt neljässä A-maaottelussa sekä lukuisissa juniorimaaotteluissa. Tällä kaudella Taulo pelasi ennen loukkaantumistaan HIFK:n kakkosjoukkueessa, joka nousi ensi kaudeksi Kakkoseen.

Taulon kertomaan tarinaan liittyvät Suomen A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Roy Hodgson, kaikkien aikojen suomalainen jalkapalloilija Jari Litmanen sekä aavistuksen pieleen mennyt asuntoesittely.

Katso video ja kuuntele Taulon hauska tarina.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here