Vetosampon futistuplaus – päivä 2: Milan iskee Torinon kimppuun

Eilinen tuplaus läpäistiin Sam Surridgen viime hetken kavennusmaalin avustuksella. Tuplauksen kakkospäivä lähtee käyntiin luottaen AC Milaniin ja FC Portoon.

Nappaa 5 euron ilmaisveto live-vedonlyöntiin!

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

AC Milan – Torino

Coppa Italian puolivälieräottelu San Sirolla on tiistain futiskattauksen maistuvin matsi meikäläiselle. Kotijoukkue Rossoneri on äitynyt hyvään vireeseen Zlatan Ibrahimovicin paluun jälkeen ja onkin neljän ottelun voittoputkessa. Huomattavaa on, että Milan on päästänyt näissä neljässä ottelussa vain kaksi maalia omiin. Suurennuslasin alle kannattaa ottaa hyökkäyksessä häärivä Ante Rebic, joka on ollut hyvässä vireessä viime aikoina.

Odotettavissa on voitto tänäänkin, sillä vierasjoukkue Torino on melkoisessa vastatuulessa. Toissakierroksella Serie A:ssa se menetti johtonsa Sassuololle häviten numeroin 2-1, mutta suurempi tappio nähtiin edellisessä ottelussa. Atalanta haki viime lauantaina nöyryyttävän 0-7 voiton Torinon kotistadionilta. Moisesta tappiosta ei ole helppo toipua, etenkin kun hyvävireinen joukkue on tänäänkin vastassa. Tämän myötä uskallan luottaa Milanin ottavan tästä voiton ja jatkopaikan.

FC Porto – Gil Vicente FC

Eilen tuplaus täydennettiin Sportingilla, tänään jatketaan taas Portugalin sarjalla. Suurseura FC Porto isännöi keskikastin seuraa Gil Vicenteä. Porton kotistadion Estádio do Dragão ei ole miellyttävä paikka tulla pelaamaan. Paljon puhuvaa on näiden joukkueiden historia tällä stadionilla. Kaikki 14 kohtaamista tällä vuosituhannella ovat päättyneet Porton voittoon. Odotuksissa on helppo kotijoukkueen matsi.

TUPLAAMAAN!

Video: Josip Ilicic laukoi nerokkaan vaparimaalin Serie A:ssa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän