Vetosampon futistuplaus – päivä 1: Kotijoukkueet suosiossa

Viime viikon tuplaus tyssäsi tiistaiseen Liverpoolin cup-voittoon ja tällä kertaa lähdetään etenemään Ranskan ja Saksan divarimatseilla. Luottoa löytyy kotijoukkueisiin.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

RC Lens – Grenoble

RC Lensin ja Grenoblen kohtaamisessa Ligue 2:ssa saadaan hyvä pohja tuplaan. Kotijoukkue Lens on ehdoton ennakkosuosikki kohtaamiseen. Lensin kertoimet ovat pudonneet tänään tasaisesti.

Nousua pääsarjaan tekevä Lens on sarjan parhaimpiin kuuluvia kotijoukkueita, eikä keskikastin Grenoblella pitäisi olla paljoakaan mahdollisuuksia tänään.

Kiel – FCSP

Kotijoukkue on myös ennakkosuosikki Holstein Kielin ja St. Paulin kohtaamisessa. Illan vierasjoukkue FCSP ei ole voittanut yhtäkään kauden yhdeksästä vierasottelusta ja neljä edellistä ovat menneet tappiollisesti.

Kovin maireaa ei ole ollut Kielinkään iskukyky kotona. Kauden yhdeksästä kotiottelusta vain kaksi on päättynyt kolmen pisteen voittoon, kun taas tasapelejä on tilillä neljä. Tästä syystä otetaan kohde, jolla myös tasapelillä saadaan osuma lappuun.

TUPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän