Vetosampon futistuplaus – päivä 1: Arsenal hamuaa jatkoon FA Cupissa

Tämän maanantain tuplaukseen on tarjolla jalkapalloa jälleen kapea tarjonta, joten pääpaino on Bournemouthin ja Arsenalin kohtaamisessa FA Cupissa.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

AFC Bournemouth – Arsenal

Vitality Stadiumilla ottavat tänä iltana yhteen kaksi Valioliigasta tuttua seuraa, kun panoksena on jatkopaikka FA Cupissa. Molemmat joukkueista ovat kärsineet ongelmista alakerrassa, joten pelivalinta kohdistuu yli 2.5 maalin linjaan.

Bournemouth katkaisi pitkän mollivoittoisen jaksonsa voittamalla edelliskierroksella Brightonin 3-1. Tämä antoi varmasti itseluottamusta Eddie Howen ryhmälle ja tänään on tiedossa ennakkoluulotonta hyökkäyspeliä. Arsenal pelasi värikkään ottelun Chelsean vieraana tasaten pisteet 2-2 tuloksella. Tykkimiesten alakerrassa on rutkasti poissaoloja, joka kelpaa varmasti kotijoukkueelle.

Molemmilta joukkueilta puuttuu myös tulivoimaa hyökkäyksestä, Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyang on pelikiellossa ja Bournemouthin Joshua King on loukkaantuneena. Tämän myötä kerrointa on hilattu aavistuksen ylöspäin, joka ehdottomasti sopii.

Arsenal on todennäköisesti tänään se vahvempi joukkue viheriöllä, mutta Bournemouth tuskin jää maaleitta ja uskoa on, että tämä kohde tulee maaliin jo ennen pelin loppupuolta.

Sporting CP – Maritimo

Vasta kello 23:00 alkavassa Portugalin liigan matsissa kohtaavat suurseura Sporting ja keskikastissa jyräävä Maritimo. Sportingille pitäisi olla tiedossa rutiininomainen kotivoitto, mutta myös tasapelin sattuessa kohde tulee kotiin. Tämän myötä saadaan tuplaukseen tasan kakkosen kerroin ja katseet kohti tiistaita.

TUPLAAMAAN!

Video: Neymarilta hieno kunnianosoitus Kobe Bryantia kohtaan Ranskan liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here