Vetosampon futistriplaus – päivä 1: Saksalais-portugalilainen kombo

Tämän perjantain triplaukseen kaavittiin kasaan tiukka kombo Saksan Bundesliigasta ja Portugalin pääsarjasta. Kertoimeksi muodostui tasan kolme, joten rajoilla mennään.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Rio Ave FC – FC Famalicão

Portugalin Primeira Liga tarjoaa triplaukseen kohteen tasan kakkosen kertoimella, kun Rio Aven ja Famalicãon matsiin haetaan underia. Joukkueet ovat paperilla hyvin tasaiset ja taistelevat tiukasti europaikoista. Rio Aven kotimatseissa ollaan jääty alle kolmen maalin jo kahdeksan kertaa perättäin ja tälle ounastelen jatkumoa.

Hertha BSC – FC Schalke 04

Hertha isännöi Berliinin Olympiastadionilla Schalkea Bundesliigan perjantai-illan matsissa. Kotijoukkue on hiuksenhieno altavastaaja kertoimissa, vaikka Hertha on vahvistunut viime aikoina merkittävästi. Viimeisin hankinta oli kärkipelaaja Krzysztof Piątek, joka siirtyi Berliiniin AC Milanista. Vähintään tasurin Hertha tästä meikäläisen arvioissa raapii.

TRIPLAAMAAN!

Video: Dimitar Berbatovin uskomattoman kaunis ja pehmeä haltuunotto

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here