Vetosampon futistriplaus – päivä 1: Maalimäärillä kikkailua

Perjantain triplaukseen lähdetään perinteiseen tyyliin kahdella kohteella. Viime viikolla ei menestystä sadellut, kun Portugalissa ei underi kestänyt. Nyt lähdetään korjaamaan kurssia Saksan ja Englannin kentiltä. 

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Bristol City – Birmingham City

TSEKKAA TÄMÄ:

Englannin Championsipin ainoasta ottelusta napataan kiinni underia mojovalla kertoimella. Kotijoukkue Bristol City on pelannut mainion kauden ja on nousukamppailussa Valioliigaan. Toista on ollut Birminghamilla, sillä joukkue löytyy lähempää putoamistaistoa. Bristol Cityn edellisten matsien teema on ollut juurikin vähämaalisuus. Siihen kelpaa uskoa myös tänään, sillä vieraidenkaan otteluissa ei olla maalijuhlia viime aikoina nähty.

Eintracht Frankfurt – FC Augsburg

Saksan Bundesliigassa pelataan myös yksi matsi tälle iltaa, Eintracht Frankfurtin ja Augsburgin välillä. Tähän otteluun lähdetään päinvastaisella teemalla ja maaleja sopii odottaa. Kotijoukkue Frankfurt on ollut hyvässä iskussa ja edellisestä kahdesta kotimatsista on saldona kaksi voittoa RB Leipzigista.

Augsburgin vierasmatsit eivät joulutauon jälkeen lähteneet vahvasti käyntiin, sillä saldona oli tappiot Dortmundille ja Union Berliniä. Kurssi kääntyi kuitenkin edellispelissä kotivoitolla Werder Bremenistä. Tänään Eintracht on ansaittu ennakkosuosikki, mutta, Augsburg voi laittaa hyvinkin kampoihin ja maaleja tullaan näkemään.

TRIPLAAMAAN!

Video: Arsenal-pakki Lee Dixonin ajattoman kaunis oma maali vuonna 1991

Edellinen artikkeliEero Markkanen palaa Veikkausliigaan – siirtyy FC Hakaan
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: PAOK Thessalonikin omistaja ryntää aseen kanssa kentälle Kreikan liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän