Glasgow’n Hampden Parkilla pelattiin tiistai-iltana melkoista vesipalloa, kun ennen ottelua alkanut rankkasade aiheutti ongelmia.

Skotlanti kaatoi Georgian numeroin 2-0 (1-0) EM-karsintojen A-lohkossa Hampden Parkilla, Glasgow’ssa, tiistai-iltana.

Ottelusta muodostui erikoinen, sillä kentälle oli satanut vettä todella paljon. Callum McGregor vei kotijoukkue Skotlannin johtoon heti 6. minuutilla.

Erotuomari joutui keskeyttämään ottelun kahteen kertaan yhteensä puoleksitoista tunniksi, koska olosuhteet olivat niin vetiset. Lisää draamaa toi se, että Georgian joukkue ei aluksi suostunut tulemaan takaisin kentälle toisen keskeytyksen jälkeen.

Lopulta peli jatkui, ja Scott McTominay viimeisteli toisen jakso alussa loppunumeroiksi 2-0. Skotlanti on aloittanut EM-karsinnat mahtavasti, sillä se on voittanut kaikki neljä otteluaan.