Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa nähtiin perjantaiaamuyöllä iso yllätys, kun Venezuel ylsi tasapeliin jättisuosikki Brasilian vieraana.

Brasilia jäi yllättäen 1–1-tasapeliin kotikentällään Venezuelaa vastaan Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa perjantaiaamuna Suomen aikaa.

Kotijoukkue Brasilia meni johtoon toisen jakson alussa, kun Gabriel Magalhaes puski Neymarin kulmapotkun sisään. Pitkään näytti siltä, että Brasilia ottaa kolmannen voittonsa karsinnoissa.

Venezuela kuitenkin tasoitti 85. minuutilla kahden vaihtomiehen yhteistyöllä. Jefferson Savarino syötti ja Eduard Bello pamautti komean saksipotkumaalin, 1-1!

Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa on mukana kymmenen maata, joista kuusi etenee suoraan MM-kisoihin 2026, ja seitsemäs pääsee vielä jatkokarsintoihin. Karsintoja pelataan syksyllä 2023, 2024 ja 2025.

KATSO MYÖS: Video: KTP:ltä Veikkausliigan historian kehnoin kulmapotku – peli jatkui FC Hakan sivurajaheitolla