Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen tähdittämä Venezia FC nousee Italian pääsarjaan Serie A:han tulevaksi kaudeksi!

Venezia kaatoi Cremonesen numeroin 1-0 (1-0) Italian Serie B:n nousukarsintafinaalin toisessa osaottelussa sunnuntai-iltana. Nousujuhlat ovat käynnistyneet!

Voittomaali syntyi 24. minuutilla, kun Chris Gytkjae laukoi pallon reppuun. Ja siihen päälle villit juhlinnat.

Joukkueiden avausosa Cremonesen kotikentällä päättyi muutama päivä sitten maalittomaan tasuriin. Venezialle olisi riittänyt yhteismaaleissa tasapelikin paremman sarjasijoituksen turvin.

29-vuotias hyökkääjäkapteeni Joel Pohjanpalo ja 31-vuotias maalivahti Jesse Joronen pelasivat täydet 90 minuuttia Venezian miehistössä. Pohjanpalon kausi oli upea, sillä mies voitti Serie B:n maalikuninkuuden 22 osumallaan.

Venezia nousee

Edellinen artikkeliVideo: Toni Korkeakunnas ei arvostanut suoraa kysymystä – lähti kävelemään lehdistötilaisuudesta
Seuraava artikkeliVideo: Jude Bellingham pyysi kauniisti – ja äiti pääsi yhteiskuvaan Jose Mourinhon kanssa