Veikkausliigassa täysi kierros torstaina – sarjakärki RoPS isännöi FC Honkaa

rops isännöi honkaa täysi kierros puoliaika

rops isännöi honkaa täysi kierros puoliaika

Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan torstaina täysi kuuden ottelun kierros. Sensaatiomaista alkukautta pelaava RoPS kohtaa kotikentällään FC Hongan. 

Sarjakärjessä porskuttava RoPS on pelannut nyt kuusi sarjamatsia, joista se on voittanut viisi ja pelannut kerran tasan – ja maalisuhde on komea 9-0. Torstai-iltana palloa rovaniemeläisten maaliin yrittää saada sarjanousija FC Honka, joka on pelannut neljästä ottelustaan kolme tasan ja hävinnyt kerran.

Sarjakakkosena majaileva mestarisuosikki HJK saa vastaansa sarjanelosena olevan FC Lahden. HJK on kerännyt kuudesta pelaamastaan ottelusta 13 sarjapistettä ja FC Lahti viidestä pelaamastaan ottelusta kahdeksan sarjapistettä.

Turussa puolestaan kohtaavat FC Inter ja Ilves, joilla molemmilla on kausi alkanut hieman yskähdellen. Kummallakin joukkueella on viidestä ottelusta kasassa viisi sarjapistettä.

Torstaina täysi kierros:

To 3.5. klo 18:30 RoPS vs. FC Honka
To 3.5. klo 18:30 VPS vs. PS Kemi
To 3.5. klo 18:30 SJK vs. KuPS
To 3.5. klo 18:30 FC Inter vs. Ilves
To 3.5. klo 18:30 HJK vs. FC Lahti
To 3.5. klo 19:00 IFK Mariehamn vs. TPS

— —
Lisää suomalaisuutisia löytyy verkkosivuiltamme TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here