Veikkausliigassa ”evakkokierros” – Ilves, Inter ja SJK voittoihin

Veikkausliigassa Puoliaika

Veikkausliiga Puoliaika

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua, joista kolme jouduttiin olosuhteiden vuoksi pelaamaan kaukana kotipaikkakunnilta. Ilves, FC Inter ja SJK avasivat pistetilinsä toisissa otteluissaan.

Viime kauden pronssi- ja hopeamitalistit Ilves ja KuPS kohtasivat hallitsevan mestarin HJK:n kotikentällä. Ilveksen kotiotteluksi merkitty taisto kääntyi lopussa tamperelaisille 2-1. Ottelun hahmo oli Marius Noubissi, joka teki Ilveksen molemmat maalit.

Liigaan takaisin noussut TPS haastoi menestyjäsuosikki SJK:n Valkeakoskella Tehtaan kentällä. Maaliton tasapeli häämötti, kunnes viime minuuteilla TPS:n puolustus levisi. SJK voitti Aristote Mboman ja Mehmet Hetemaj’n viime hetken maaleilla 0-2.

PS Kemi puolestaan isännöi FC Interiä Rovaniemen Keskuskentällä. Konkari Timo Furuholm ja nuori huippulupaus Benjamin Källman iskivät kaksi maalia mieheen Interin voittaessa 2-4.

FC Honka-FC Lahti oli ainoa kamppailu, jota ei jouduttu siirtämään toiselle paikkakunnalle. Ottelu oli myös sunnuntain ainoa tasapeli, loppunumerot 0-0.

Veikkausliigassa voittoihin Ilves, Inter ja SJK

Su 15.4. FC Honka vs. FC Lahti 0-0 (0-0)
Su 15.4. Ilves vs. KuPS 2-1 (1-1)
Su 15.4. TPS vs. SJK 0-2 (0-0)
Su 15.4. PS Kemi vs. FC Inter 2-4 (1-2)

Veikkausliiga jatkuu keskiviikkona 18.4. kahdella ottelulla. KuPS ja RoPS kohtaavat Kuopiossa ja Seinäjoen Jalkapalloklubi saa vieraaksi kaimansa Helsingistä.

Lisää otteluista Veikkausliigan sivuilla täällä.
Lisää uutisia suomifutiksesta löytyy TÄSTÄ.
— —

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here