Veikkausliigan tarjonnasta lapulle IFK M – RoPS

Veikkausliigan keskiviikon neljän ottelun tarjonnasta napsitaan lapulle kamppailu Wiklöf Holding Arenalta, jossa vastakkain asettuvat IFK Mariehamn ja Rovaniemen Palloseura klo 18:30 alkaen.

 

IFK Mariehamn on tänään suurehko ennakkosuosikki kolmeen pongoon, sillä RoPSin kausi on ollut pelkkää mahalaskua. Tämän lisäksi maarianhaminalaisten riveistä löytyy yksi sarjan kuumimpia pelaajia, nimittäin Albion Ademi. Herra löytyy maalitilaston toiselta sijalta seitsemän tehdyn maalin kera.
RoPSille Ahvenanmaan reissu on kauden pisin ja se nostaa kotiedun merkitystä. Etenkin, kun rovaniemeläisten kausi on mennyt niin penkin alle. Joukkue on seitsemän ottelun tappioputkessa ja kausi on mennyt ilman ensimmäistäkään voittoa. Tätä menoa Ykkönen tulee joukkuetta kutsumaan.
Isketään kotivoittoa lapulle sillä twistillä, että RoPS ei tee maaliakaan. Kerroin tähän on kohdillaan siihen nähden, että RoPS on tehnyt vain yhden vierasmaalin koko kaudella. Myös IFK M on pitänyt maalinsa puhtaana edelliset kaksi peliä voittaen sekä Tepsin että Interin, joten tämä saldo saanee jatkumoa.

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Tim Sparv siirtyy Kreikan pääsarjaan

Edellinen artikkeliTim Sparv siirtyy Kreikan pääsarjaan
Seuraava artikkeliVideo: Norwichin Teemu Pukki teki voittomaalin harjoitusottelussa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän